Събирането на Джей Ло с Бен Афлек се превърна в

...
 
Събирането на Джей Ло с Бен Афлек се превърна в
Коментари Харесай

Психолог съветва как да си върнете бившия, по примера на Дженифър Лопес

 

Събирането на Джей Ло с Бен Афлек се трансформира в едно от най – коментираните и непредвидени събития за годината. Но това не значи, че връщането към старите връзки е чудесна концепция за всички.

 

Бързаме да разочароваме всички почитатели на Бенифър: английски психолози разискаха последните статистически данни за главните недоволства на своите клиенти и откриха, че голям брой някогашни двойки са се събрали още веднъж заради … пандемията. Да, и Дженифър Лопес с Бен Афлек също! Не бързайте да се смеете на заключението на специалистите, тъй като има причина в тяхното изказване.

Маргарет Банкол, специалист по връзки със 25-годишен стаж, споделя, че в никакъв случай в кариерата си не е имала повече истории за влюбени, в сравнение с през последната година. Тя и сътрудниците й виждат повода за това в изолацията. Дори и хората да не го осъзнават, те изпитват неустановеност и боязън от бъдещето, по тази причина търсят разтуха в най -познатото и близкото – човек или занимание.

 

Едни седнаха да бродират гоблени, а други се върнаха в обятията на бивше гадже или някогашен брачен партньор. Маргарет има вяра, че за Дженифър, наред с пандемичното безпокойствие, е имало компликации в връзките й с Алекс Родригес, заради подозрението, че тя е единствената за него. Така че от позиция на психолога, е била напълно разумна стъпката тя да се върне в „ домашното си пристанище “, при някой, с който се усеща в сигурност.

„ Дженифър наподобява като мощна, уверена жена, само че също по този начин има потребност да бъде обичана и закриляна. Тя обича да бъде с някой, който я кара да се усеща в сигурност “, отбелязва Маргарет.

Но това не значи, че връщането към някогашните след пандемията е чудесна концепция за всички. Банкол кани всички, които имат тази луда мисъл да охладят разпалените усеща с логическа верига, отговаряйки на елементарни въпроси. Те ще ви оказват помощ да разберете дали в действителност би трябвало да бързате с някогашния си и в това време да сравните историята си с историята на Бенифър. След това предлагаме въпросника на Маргарет и отговорите на Бенифър (хипотетично, схваща се).

 

Какво се случи с Бенифър: любовната история на Лопес и Афлек

1. Имахте ли задоволително време да погледнете случилото се от нова позиция? Трябва да сте имали задоволително време да се насладите на живота отвън остарелия балон, в противоположен случай към момента гледате на нещата през призмата на старите връзки.

Дженифър и Бен несъмнено имаха доста време – цели 17 години! През този интервал Лопес се ожени за Марк Антъни, роди близнаци (син Макс и щерка Ема), разведе се с Антъни, срещна Каспер Смарт, скъса с него, върна се, скъса още веднъж, имаше връзка с Дрейк, по-късно с Родригес.

За Бен всичко беше доста по -просто: той се ожени за Дженифър Гарнър, която му роди дъщерите Виолет и Серафина и сина Самюъл, след това се разведе с нея, стартира връзка с Ана де Армас и скъса с нея.

 

2. Кой си ти? Може би в старите си връзки не сте имали възприятие за „ аз “. Много е значимо да помислите за това, защото мощната връзка се състои от три обособени елементи: Аз, вашият сътрудник и Ние.

 

3. Как се променихте и двамата? Ако се отървете от предишните мемоари, щяхте ли да се намерите за привлекателни? С оглед на времето и изменящите се ползи, съвместими ли сте в този момент?

С Бен и Дженифър това е извънредно сантиментален въпрос. Ако погледнете свежите фотоси на папараците, можете да видите, че двойката съвсем повтаря старите си направления и пози. В хотела, на яхтата, на балкона, на улицата – те се държаха по същия метод преди 17 години. Това е несъмнено – започнахме от момента, в който спряхме.

 

4. Каква връзка сте имали? Ако и двамата сте възнамерявали дълготрайна връзка, само че нещо се е объркало, би трябвало да сте сигурни, че това няма да се повтори. Елиминирана ли е повода за спора?

 

5. Направете среща. Ако въпреки всичко сте решили да се върнете към остаряла връзка, пробвайте се да я възприемете като нова. Ако всичко още веднъж се срине, най-малко разочарованието няма да е толкоз мъчително, само че в случай че този път всичко се получи, тогава ще имате повече наслаждение. Нов ти – нови шансове за обич.

 

И като виждам Дженифър и Бен, в действителност желая да допускам в това. Разбира се, почитателите на звездите към момента не са изцяло сигурни дали тяхната романтика не е PR ход за привличане на внимание (въпреки че резонансът се оказа, несъмнено, невероятен).

От друга страна, за какво тези двамата в действителност да не се върнат към основите и не стартират изначало? Най -малкото, в случай че звездите въпреки всичко стигнат до олтара, тяхната история несъмнено ще бъде най -романтичната през последните 20 години.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР